plakat LYVESVIN

LYVESVIN - Spørg selv Charlie

En dag kommer Lene til at lyve - Det skulle hun ikke ha’ gjort. For hvad sker der egentlig når det ringer på døren og Løgnen flytter ind? Så bliver man et lille bitte svin. Et Lyvesvin. Man lyver og lyver og lyver, og nu har Lene vundet i Lotto og har en hest. Lyvesvin er en ballet komedie, af Ibsens ufødte gambianske efterkommere, i 17 akter.

SPILLEPERIODE:

Turné: 3. juni 2016
Repremiere: 1.- 4. februar 2015
Urpremiere: 7. februar 2014

læs mere
plakat MONARKERNE

MONARKERNE - En opblæst hofnar

Det ryger og tomat-kuglerne flyver om ørerne. Enevældet er blevet overvældet. Folket har talt og reformerne er blevet skrevet. Monarkerne er blevet forgyldte påfugle, der synger efter folkepibens lyd. Det skulle egentlig bare have været en helt almindelig kroning af endnu en Kong Gulerod, men så stak luftballonerne af sted.

SPILLEPERIODE:

Urpremiere: 1. - 4. april 2015

læs mere
plakat TYSKEREN

TYSKEREN - Jeg tror ikke han vil ha' mere chokolade

3 kvinder kommer til at kidnappe en tysk turist og spærre ham inde i varmerummet. Hvad stiller man op med en ung, flot mand man ikke kan tale med... Kommer Interpol? Kan man gå efter mælk? Må man give ham chokolade - og et klask bagi? Og hvad nu hvis stockholmssyndromet finder vej til alle parter?

SPILLEPERIODE:

Turné: 1. juli - 6. juli 2014
Urpremiere: 24. oktober - 2. nov 2013

læs mere
plakat EKSTERIA

EKSTERIA - En psykopateret Krimi

Vinder af publikumsprisen på Vildskud Festival 2012
Anmelderrost i Politiken
Norm Allans sygelige tendenser, såsom at klippe hæk før Skt. Hans, er blevet opdaget af Helbredsministeriet og han er nu sendt til øen, Eksteria for at blive psykopateret og dermed passe ind i samfundet igen

SPILLEPERIODE:

Turné: 18. april - 7. maj 2013
Re-premiere: 8.- 23. nov. 2012
Urpremiere: 17.- 19.august 2012

læs mere